SHKENCA SI TE BEHESH I PASUR (ebook)

NOOR B. SEITI
SHKENCA SI TE BEHESH I PASUR ebook Tagus
Compartir:

SHKENCA SI TE BEHESH I PASUR (ebook)

NOOR B. SEITI

Libri "Shkenca si të bëhesh i pasur " është shkruar nga autori i mirënjohur amerikan, ëallace D.ëattles dhe është njëri nga dy librat e tij të serisë së botuar nga enti ynë botues, me këshilla praktike për të përsosur njerëzimin njerëzimin drejt prosperitetit ekonomik dhe ngritjes shpirtërore të tij.  Autori është i bindur se tek njeriu nuk ka vend për pesimizëm. Gjithçka është e mundur, realiteti mund të ndryshojë dhe gjëndja ekonomike mund të përmirësohet tek një individ, familje, shoqëri, mjafton synimi i qartë, kombinimi i këtij synimi me lutje të thellë ndaj Subtancës, me qëllim që të harmonizohesh me burimet e pafund të saj për të sjellë ndryshimin dhe kombinimin e rrethanave në një mënyrë të tillë, që qëllimet që tashmë funksionojnë brenda ligjit të harmonisë së përgjithshme, të plotësohen, madje edhe të tejkalohen. Kjo guidë drejt prosperitetit ekonomik dhe harmonisë së individit me ligjësinë e Universit-Mendje nuk është shpikur nga autori. Këto janë mësime hermetiste të ardhura tek njeriu nga mësimet e Thotit, mjeshtrit të lashtë egjiptian të arteve. Univers-Mendje është ligji i parë i shtatë ligjeve mbi të cilat është ndërtuar ky univers, apo substanca. Mendja kombinon dhe harmonizohet në raport me  çdo send frymor apo jo frymor të Universit nëpërmjet transformimit të pandërprerë të raporteve përmbajtëse. ISBN: 978-9928-09-033-1

Detalles

  • Editorial: BOOKRIX
  • Año de edición: 2015
  • ISBN: 9783736888609
  • Formato: EPUB
  • DRM Si